Tannbehandlingsangst, eller tannlegeskrekk, er ingenting man fødes med. Den kan oppstå av flere grunner. Vi er her for å hjelpe deg.

Har du sterk tannbehandlingsangst? Da er du ikke alene. Over 20% av befolkningen er så redd for tannbehandling at de kun oppsøker tannlege ved ekstreme smerter, 5% kommer aldri, uansett smerter.

Ofte går det mange år før man oppsøker tannlege, og det medfører i mange tilfeller stort og kostbart behandlingsbehov. HELFO har fra 2013 satt av en del penger for å hjelpe de som lider av odontofobi, slik at du ved gitte forutsetninger og stort behandlingsbehov kan få støtte til rehabiliteringen via HELFO. Tanken er at man lettere skal ha mulighet for å behandle tennene, og komme tilbake til normal funksjon, bli smertefri og kan starte med «friske» tenner igjen. Ved Tannhelse Melhus har vi narkosetilbud til de som ikke greier å gjennomføre tannbehandling I våken tilstand. Ofte kommer vi langt med beroligende samtaler og medikamenter i tablettform.

Vi har god erfaring i å hjelpe og veilede pasienter slik at de kan få de rettigheter man har krav på via HELFO.

Hos oss vil du bli møtt med stor forståelse og sympati for din tannbehandlingsangst. Vi gjør alt vi kan for at du skal føle deg helt trygg fra første stund. Husk vi har stort fokus på smertefri behandling. Kontakt oss på tlf: 72 87 90 10 eller
post@tannhelsemelhus.nhn.no
, så setter vi opp en hyggelig samtale.

 

Vi hjelper deg:

Les mer om tannbehandling i narkose her.

tannhelse-melhus-tannlege-2