Vi gjør vårt ytterste for at våre pasienter skal få en positiv opplevelse hos tannlegen.

Erling Oterholm startet klinikken i 1981, og drev den som solopraksis frem til 2002. Da startet Bjørn Gunnar Benjaminsen som tannlege i praksisen. I 2006 endret klinikken navn til Tannhelse Melhus.

I 2007 startet Kai Åge Årseth og i 2011 Knut Roger Eidshaug, og vi består i dag av 6 tannleger, 1 tannpleier og 6 tannhelsesekretærer. Vi åpnet i april 2010 dørene til vår helt nye, og topp moderne klinikk i Melhusveien 451. Her har det blitt en godt tilpasset klinikk på 300 kvm. 6 store behandligsrom, hvorav ett stort kirurgirom.

tannhelse-melhus-tannlege-10

Alle former for tannbehandling

Vi tilbyr alle former for tannbehandling. Vi er flere erfarne tannleger på kontoret, med ulike kompetansefelt. Ut fra dette kan vi samarbeide om kompliserte problemer, før behandling bestemmes i samråd med pasienten. Dette gir trygg og god tannpleie for våre pasienter. Vi legger stor vekt på å informere om mulige behandlingsalternativer. Vi ønsker å gi best mulig behandling og veiledning ut fra dine behov.
Vi ønsker å gi best mulig behandling og veiledning ut fra dine behov.

Moderne klinikk

Tannhelse Melhus legger stor vekt på kontinuerlig faglig oppdatering for tannhelseteamet. Her på hjemmesidene kan du lese litt mer om oss og hvilke typer behandling vi kan tilby.

Personvernerklæring: Behandling av personopplysninger i Tannhelse Melhus AS. Personvernerklæring